Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у тренінгу

Викладач НН ІТОТТ Наталія Омельченко взяла участь в очному тренінгу з підготовки членів галузевих експертних рад.

Викладачі нашого університету активно долучаються до реформування вищої освіти в Україні. Так, за результатами конкурсу з відбору членів галузевих експертних рад (ГЕР) Національного агентства із забезпечення якості до галузевої експертної ради 07 ,,Управління та адмініструванняˮ,  ввійшла професор кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів Наталія Омельченко. Вона успішно пройшла тест (100 із 100 можливих) за результатами опанування навчального курсу ,,Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінгˮ орієнтованого на здобуття слухачами всіх необхідних теоретичних знань, ознайомлення із процедурою акредитації освітніх програм та відповідною нормативною базою.

Для успішного запуску роботи галузевих експертних рад Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розробило програму підготовки членів галузевих експертних рад. Вона складається із тренінгів. 24 жовтня у м. Харків відбувся очний тренінг, в якому взяла участь Наталія Омельченко.

Ще один очний тренінг, який проведе відділ роботи із ГЕР відбудеться 1 листопада 2019 року у м. Київ. Основною функцією ГЕР буде опрацювання акредитаційних справ та підготовка експертних висновків відповідно до процедури, визначеної Положенням про акредитацію освітніх програм. Окрім цього, ГЕР будуть функціонувати як своєрідні ,,центри експертизиˮ, які будуть надавати Національному агентству експертні поради з питань, що стосуються відповідної галузі.

За інформацією

кафедри товарознавства, торговельного підприємництва

 та експертизи товарів НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024