Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьова онлайн-лекція в НН ІПП

В НН ІПП пройшла гостьова онлайн-лекція від завідувача кафедри Національної академії Служби безпеки України.

20.11.23 у навчально-науковому інституті педагогіки і психології ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулася гостьова онлайн-лекція протягом двох академічних занять, яку прочитав кандидат військових наук, доцент, завідувач кафедри Національної академії Служби безпеки України, генерал-майор Володимир Васильович Голінко, який  з 1999 по 2002 рік був начальником Національної академії Прикордонних військ України імені Богдана Хмельницького. Теми лекцій: «Теоретичні засади боротьби з тероризмом. Основи антитерористичної безпеки в Україні», «Основи організації державної системи боротьби в Україні та перспективи стратегій антитерористичної діяльності».

 Зустріч була проведена на виконання пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 січня 2021 № 7-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні» та листа Міністерства освіти і науки України  № 1/16675-23 від 27.10.23 «Про виконання плану заходів з реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні».

На лекції була присутня ректор ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Олена Леонідівна Караман, директори, заступники, викладачі, здобувачі освіти різних структурних підрозділів закладу. Олена Леонідівна звернулась з вітальним словом до учасників зустрічі та подякувала Володимиру Васильовичу за співпрацю.

Лектором логічно, послідовно, доступно та переконливо висвітлено матеріал, який резюмувався аргументованими висновками. Під час лекції використовувалася бездоганно оформлена презентація з теми, наводилися актуальні приклади з повсякденного життя, органічно застосовувалися різноманітні методи та прийоми педагогічного впливу, що сприяло встановленню контакту зі слухачами, викликало емоційний відгук у здобувачів освіти та сприяло активізації їх пізнавальної діяльності. Лекція Володимира Васильовича має серйозне наукове підґрунтя, високу інформаційну цінність.

Присутні побажали лектору невичерпної енергії для досліджень, успіхів у роботі, міцного здоров’я, благополуччя, божої благодаті, а усім – якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ!

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024