Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання наукового гуртка «Пошук» у травні

25 травня викладачі кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами провели онлайн засідання наукового гуртка «Пошук».

25 травня 2023 р. викладачі кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти провели онлайн засідання наукового гуртка «Пошук».

Захід було спрямовано на формування у здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем навичок презентації результатів науково-дослідної діяльності. У засіданні гуртка взяли участь викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальностей 281 «Публічне управління та адміністрування», 073 «Менеджмент» (Управління навчальним закладом).

Доктор педагогічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Тетяна Сич ознайомила здобувачів із особливостями презентації результатів наукового дослідження у межах підсумкової атестації здобувачів, вимогами до оформлення кваліфікаційної роботи магістра, термінами подання роботи у 2023 р., критеріями оцінки роботи та особливостями публічного виступу.

Доктор наук з публічного управління, професор, директор Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти Володимир Заблоцький у межах засідання гуртка розкрив питання проведення Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) за спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» у 2023 р., окреслив сучасні вимоги до проведення ЄДКІ у 2023 р. та підкреслив необхідність ретельної підготовки до ЄДКІ для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», які будуть складати іспит у межах підсумкової атестації у листопаді 2023 р.

На засіданні гуртка презентувався підготовлений викладачами кафедри Навчальний посібник для підготовки до Єдиного державного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» другого (магістерського) рівня вищої освіти / укладачі В .В. Заблоцький, Т. В. Сич, О. І. Кравченко, О. М. Птахіна, О. О. Саєнко, Є. В. Іванов, Н. С. Васиньова.

Разом тримаємо науковий фронт та крокуємо до Перемоги!

 

Керівник наукового гуртка «Пошук»,
доцент кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами
Євген Іванов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024