Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День здоров’я в НН ІФМІТ

24 травня дружний колектив викладачів та здобувачів освіти НН ІФМІТ взяли участь у проведені Дня здоров’я у м. Миргород.

Миргород, відоме своєю багатою культурною спадщиною та красивою природою, також славиться своїми навчальними закладами. Один з них – Навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій, не обмежується лише академічною сферою – він також покладає великий акцент на здоров’я та загальний розвиток своїх студентів.

Здоров’я студентів завжди було пріоритетом Навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій у Миргороді. Адміністрація і викладачі розуміють, що здорове тіло – це основа успішного навчання та досягнення професійних цілей. Тому вони організовують різноманітні заходи, спрямовані на підтримку та покращення фізичного та психологічного благополуччя студентів.

Однієї із традицій НН ІФМІТ є проведення Дня здоров’я і навіть війна не заважить нам її продовженню. Отже, 24 травня у м. Миргород відбувся день здоров’я у ході якого студенти та співробітники інституту грали волейбол, провели екскурсію по ландшафтному парку «Березовий гай».

Навчально-науковий інститут фізики, математики
та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024