Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Професійна діяльність викладачів НН ІФВіС

Олександр Дубовой, директор НН ІФВіС виступив у якості судді змагань з перетягування канату на першому Чемпіонат України з перетягування канату серед здобувачів середньої освіти віком 15‒17 років.

20 травня 2023 року у м. Київ пройшов перший Чемпіонат України з перетягування канату серед здобувачів середньої освіти віком 15‒17 років.

Захід проходив у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна з ініціативи начальника ліцею, легендарного героя Іловайська, Героя України, генерал-майора Ігоря Гордійчука.

Організаторами змагань виступили: Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Федерація найсильніших атлетів України і перетягування канату, Київський військовий ліцей імені Івана Богуна. За запрошенням організаторів змагань Олександр Дубовой, директор навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту виступив у якості судді змагань з перетягування канату. Олександр Володимирович на змаганнях з радістю поспілкувався з земляками команда Луганського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою прийняла участь і посіла 5 місце. А також поділився враженнями від змагань. По перше участь у таких змаганнях це можливість удосконалювати суддівські навички, можливість проводити профорієнтаційну роботу. По друге проведення змагань на досить високому рівні. До присутніх звернулися із вітальним словом: начальник КВЛ ім. І.Богуна, легендарний герой Іловайська, Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук; голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко; засновник професійного перетягування канату України, президент Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату, Заслужений тренер України та СРСР, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, Почесний громадянин міста Києва та генеральний продюсер телепроєкту «Богатирські ігри» Володимир Кіба.

Також на церемонії відкриття виступив Заслужений академічний ансамбль пісні і танцю ЗСУ із знаменитим гопаком. А в кінці змагань всім бажаючим запропонували взяти участь у перетягуванні саней. Такий підхід до проведення змагань сприяє залученню молоді до занять фізичною культурою і спортом.

Дякуємо організаторам за розвиток силових видів спорту, за можливість удосконалювати суддівські навички та сприяти залученню молоді до активного спортивного життя!

ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ВИХОВУВАТИ МОЛОДЬ, ПРОВОДИТИ ЗМАГАННЯ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024