Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Призове місце у ІІ турі конкурсу

Призове місце у ІІ турі конкурсу здобувача вищої освіти 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Кирила Іванова.

Вітаємо здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Кирила Іванова та його наукову керівницю к.п.н., доцентку, в.о. завідувачки кафедри теорії та методики фізичного виховання Олену Отравенко з вдалою презентацією наукової роботи «Нові види рухової активності  в аспекті здоров’язбереження дітей з особливими потребами» та 2 місцем уІІ турі  IV Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація», який пройшов у Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка на високому професійному рівні.

На конкурс було подано 90 робіт із 35 закладів вищої освіти України. Конкурс проводився з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, підвищення рівня їхньої компетентності щодо сучасних технологій здоров’язбереження, пошуку нових засобів, форм і методів формування в дітей здоров’язбережувальної компетентності, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Підсумкова науково-практична конференція  відбулась 15-16 квітня 2023 р., на якій було представлено результати кращих робіт обдарованої студентської молоді України, які активно продовжують займатися науковою роботою навіть в умовах воєнного стану.

Директорат навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту, викладачі кафедри теорії та методики фізичного виховання висловлюють щиру подяку організаторам Конкурсу та бажають всім творчої наснаги і подальших наукових звершень!

 

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024