Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Успішний захист курсових робіт

12 травня відбувся успішний захист курсових робіт здобувачів освіти 3 курсу спеціальностей 014 СО Мова і література (іспанська, англійська; німецька, англійська; французька, англійська).

Здобувачі освіти представили свої напрацювання з таких тем:

Ісп./англ.:

  1. Ромась А. – «Методологія CLIL: проблеми й перспективи впровадження».
  2. Степанович Є. – «Використання технологій креативного письма на уроках англійської мови для розвитку творчих здібностей учнів старших класів».
  3. Гусак Т. – «Лексико-семантичні, соціолінгвістичні та етимологічні особливості ідіом англійської мови».

Нім/ анг:

  1. Гулімов А. – «Використання методу проєктів як ефективної стратегії викладання англійської мови для учнів середніх класів».
  2. Ніжніченко В. – «Використання інтерактивних технологій для розвитку навичок читання на уроках англійської мови серед учнів 5 – 9 класів».
  3. Папикян А. – «Впровадження зарубіжних методик у викладання англійської мови для учнів 9 – 11 класів».

Фр./ англ.:

  1. Гричук П. – «Результативність використання креолізованих текстів як навчального засобу на уроках англійської мови для учнів середньої ланки освіти».

Керівник курсових робіт: викладач кафедри романо-германської філології Комлик  Н.  Ю.

Здобувачі освіти продемонстрували міцні знання із обраних тем та власне бачення вирішення окреслених проблем. Усі наукові дослідження вирізняються новизною та актуальністю, оскільки торкаються різних аспектів модернізації навчання англійської мови у сучасній школі.  Студенти підготували змістовні презентації до свого захисту, показали сформовані вміння виступати на публіку, вести дискусію та відстоювати власну позицію.

Роботи були перевірені на плагіат програмою «Unicheck», захист відбувався онлайн за допомогою Zoom, інші викладачі та студенти мали можливість долучитися до обговорення наукових розвідок. Тому процедура захисту відбувалася із дотриманням академічної доброчесності та прозорості оцінювання.

Вітаємо здобувачів освіти із успішним захистом та бажаємо успіхів у подальшій дослідницькій роботі й на шляху досягнення вершин наукового Олімпу!

Інформаційний центр факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024