Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський вебінар

Кафедра дошкільної та початкової освіти НН Інституту педагогіки і психології проводить активну науково-методичну та профорієнтаційну роботу.

12 травня 2023 року завідувачка кафедри, професор Бадер Світлана Олександрівна взяла участь у Всеукраїнському вебінарі «Організація ігрової діяльності дітей в умовах реалізації БКДО: Lego-технології та прийоми мнемотехніки як засоби пізнавального розвитку дітей дошкільного віку».

Організатором заходу є видавництво «Генеза», яке щомісяця реалізовує обмін досвідом серед науковців та вихователів-практиків. Цього разу вебінар об’єднав близько п’ятисот однодумців зі всієї країни. Говорили про актуальні проблеми в галузі дошкільної освіти, реалізацію Lego-технології у роботі з дошкільникам, прийоми мнемотехніки та механізми формування ціннісно-смислових орієнтацій у підростаючого покоління.

У межах свого виступу, Світлана Бадер наголосила на провідній споконвічній цінності ‒ освіті ‒ та запросила на навчання педагогів на освітній ступінь «магістр» спеціальності «Дошкільна освіта», яка в цьому році є доволі актуальною та користується підтримкою МОН.

Також у межах зустрічі представники видавництва презентували методичні посібники для закладів дошкільної освіти, де Світлана Бадер є співавтором («Казкові стежиночки», «Знайомство дітей середнього дошкільного віку з художнім словом»).

Дякуємо організаторам за можливість обміну досвідом.

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024