Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День абітурієнта онлайн

12 травня в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся черговий День абітурієнта онлайн.

На онлайн-заході були присутні представники університету: ректор, проректор з науково-педагогічної роботи, директори коледжів, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, їх заступники, завідувачі кафедр, викладачі.

Вступне слово взяла доктор педагогічних наук, професор, ректор Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Караман, яка представила сам університет та його структурні підрозділи, факультети, спеціальності. . Після чого шановним гостям було представлене інформаційно-презентаційне відео про ЛНУ імені Тараса Шевченка.

З умовами вступу та правилами прийому до університету у 2023 році присутніх ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент Вікторія Володавчик.

Присутні в ході онлайн-зустрічі задавали різноманітні питання і отримували від наших висококваліфікованих фахівців вичерпні відповіді і пояснення.

Під кінець зустрічі ректорка Олена Караман запросила випускників та майбутніх вступників на заходи, які відбудуться в м.Лубни в кінотеатрі «Київська Русь»: 26 травня 2023 року – «Ярмарка професій» і «День відкритих дверей» – 27 травня 2023р.

Сподіваємося, такі Дні відкритих дверей допоможуть всім бажаючим обрати майбутню професію по душі, адже у нашому університеті цілий ярмарок потрібних і цікавих спеціальностей саме для Вас!

НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

До нових зустрічей!

Прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024