Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьова лекція професорки Ольги Лобової

Кафедра дошкільної та початкової освіти НН ІПП Луганського національного університету імені Тараса Шевченка підтримує міцні зв’язки з вишами-партнерами, проводить сумісні заходи, обмінюючись досвідом.

Так, 2 травня 2023 р. у межах тісної співпраці з Сумським державним педагогічним університетом імені А. С. Макаренка для здобувачів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» було проведено гостьову лекцію. Запрошеною лекторкою стала доктор педагогічних наук, професор кафедри дошкільної і початкової освіти ‒ Лобова Ольга Володимирівна, відома на всю Україну науковими та методичними доробками.

Лекція з теми «Забезпечення наступності мистецької освіти дітей дошкільного й молодшого шкільного віку» викликала неабиякий інтерес та зацікавленість аудиторії, про що свідчила жвава дискусія, обговорення, чимало запитань та теплих слів вдячності.

Пані Ольга розкрила проблему інтеграції в мистецькій галузі освіти, презентувала власний досвід роботи як зі студентами, так і з дітьми дошкільного й молодшого шкільного віку, а також авторські підручники та методику роботи з ними.

Дякуємо Ользі Володимирівні за можливість наукового спілкування й щиро бажаємо подальшого творчого натхнення.

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024