Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьові лекції на кафедрі дизайну

Протягом квітня на кафедрі дизайну проходять гостьові лекції.

Доцент кафедри дизайну Назар Божинський провів онлайн лекцію на тему “Відродження кобзарства. Теорія та практика”. 

Гостьова лекція була проведена в рамках Угоди про співпрацю між Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка і Харківською державною академією культури. Цікавий матеріал і захоплююча розповідь доцента кафедри дизайну Назара Божинського викликали у здобувачів вищої освіти непідробний інтерес до теми, що є маловивченою і недостатньо висвітленою у сучасному науковому просторі.

Відбулася перша гостьова лекція з циклу спільних лекцій, організованих кафедрами дизайну Луганського національного університету імені Тараса Шевченка і Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії. 

Гостьова лекція з елементами практичної роботи була проведена доценткою кафедри дизайну Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії Наталією Дерев’янко на тему «Формальна композиція. Принципи композиції». Під час лекційного заняття було обговорено як «класичні» види формальної композиції, так і ті зразки композицій, що викликають дискусію. Особлива увага приверталася до формальних ознак композиції: цілісність, підпорядкованість другорядного головному, рівновага тощо. 

 

Інформаційний центр НН ІКМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024