Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

У НН ІКМ пройшла Всеукраїнська конференція

У НН ІКМ пройшла V Всеукраїнська науково-практична конференція «Мистецька освіта в контексті глобалізації та полікультурності».

13 квітня в навчально-науковому інституті культури і мистецтв пройшла V Всеукраїнська науково-практична конференція «Мистецька освіта в контексті глобалізації та полікультурності», де вирішувалися фундаментальні проблеми мистецької освіти. Упродовж 2017-2021 рр. відбулися суттєві зміни, що стосуються зовнішньої і внутрішньої мобільності студентів, їхньої інтеграції в освітній європейський процес.

Конференція проходила в м. Полтава у змішаному форматі.

Не зважаючи на скрутні часи, до конференції долучились науковці з 9 закладів вищої освіти: Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Полтавський національний педагогічний університет імені  Володимира Короленка, Національний музичної академії України імені Петра Чайковського, Харківський національний педагогічний університет ім. Григорія. Сковороди, Київська муніципальна академія музики імені Глієра, Харківський національний університет мистецтв імені Івана Котляревського, Харківська державна академія культури, Харківська гуманітарно-педагогічна академія, Полтавська академія неперервної освіти імені Михайла Остроградського.

Матеріали конференції будуть видані в електронному форматі й розіслані учасникам. Кожен з учаcників конференції отримав сертифікат участі.

Ця конференція є чудовою нагодою для науковців обмінятися науковим та практичним досвідом, новими напрацюваннями, методиками.

Репортаж: https://youtu.be/AromFdRx3ZA

 

 

Інформаційний центр НН ІКМ
Фото: Євгенія Семенова

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024