Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Традиції і новації в дизайні» – круглий стіл в рамках Днів науки

3 квітня у ВСП «Фаховий  коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» проведені Дні науки для здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності «Дизайн».

Дні науки проходили у форматі круглого столу на тему: «Традиції і новації в дизайні». До обговорення запропоновані тематичні напрями: догляд за волоссям в історичному та сучасному аспектах, актуальні напрями розвитку дизайну зачісок, особливості фізіології шкіри голови та волосся.

В рамках заходу були представлені доповіді на актуальні питання, аналіз сучасних досліджень, надані спроби розв’язання поставлених проблем та перспективи подальших розвідок.

Учасники круглого столу прослухати доповіді викладачів: Ольги Костюк «Сучасні засоби по догляду за шкірою голови і волоссям», Валентини Дончик «Біологічні аспекти впливу засобів по догляду за волоссям», здобувачів освіти: Катерини Сердюк та Анни Лук’янець «Догляд за волоссям в давнину», Крістіни Ляшенко «Сучасний догляд за волоссям».

Також відбулася дискусія з питання актуальності релігійних аспектів української зачіски в сучасному національному просторі.

 

Фаховий  коледж ДЗ «Луганський національний університет
імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024