Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Випускний у магістрів НН ІКМ

У навчально-науковому інституті культури і мистецтв пройшло урочисте вручення дипломів магістрам 2023 року випуску.

29 березня в НН ІКМ відбулося урочисте вручення дипломів магістрам 2023 року випуску. На заході були присутні випускники, які могли потрапити на очний захід. Нажаль, через повномасштабне вторгнення Росії в Україну половина випускників не змогли бути присутньою на врученні.

Цей випуск особливий. Більшість часу навчання в магістратурі здобувачам освіти довелося стикатися із такими проблемами як відсутність світла, сил, мотивації. Іноді вже здавалося, що навчання вже і не так важливе у реаліях сьогодення. Але вони впоралися!

Виконуюча обов’язки директора навчально-наукового інституту культури  і мистецтв Ірина Продан виступила із промовою, оголосила тих, які вдало склав підсумкову атестацію та вручила дипломи присутнім на заході випускникам магістратури.

Хтось пов’язаний із Луганським національним півтора року, а хтось – майже шість. Для когось це була перша магістратура, а хтось вирішив поміняти всій вектор у професійній діяльності. Але незалежно від обставин кожен із випускників став частиною нашої великої сім’ї шевченківців!

Захід було завершено гімном ЛНУ та пам’ятною фотосесією.

 

Інформаційний центр
навчально-наукового інституту культури і мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024