Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збори студентського самоврядування на ФПН

22 березня на факультеті природничих наук відбулися збори студентського самоврядування.

На зустріч було запрошено декана факультету Наталію МАЦАЙ та заступницю декана із соціально-гуманітарної роботи  Ірину ІСАЄНКО. На порядку денному стояли питання підведення підсумків щодо результатів роботи за перший семестр, планування подальшої роботи та обговорення участі студентів у процедурі перегляду ОП за спеціальностями факультету.

За результатами доповіді студдекана Ярослава БОНДАРЕНКО та заступника декана Ірини ІСАЄНКО були обговорені проблемні питання які виникають та потребують удосконалення у роботі.

Декан факультету Наталія МАЦАЙ надала інформацію, щодо залучення студентського самоврядування та здобувачів освіти до процесу щорічного обговорення ОП на факультеті. Запросила представників студсамоврядування ще активніше долучатися та доводити інформацію щодо можливостей участі у процесах удосконалення за різними ОП. До зустрічі долучилась екс-студдекан факультету Олена ГЛУЩЕНКО, яка сьогодні активно працює у Всеукраїнській ліги студентства. Вона надала інформацію щодо пропозицій співпраці від інших переміщених закладів та запропонувала заходи щодо підвищення обізнаності здобувачів про участь у різних процесах університету.

Було намічено план подальших дій студсамоврядування. Наприкінці зустрічі учасники жваво обговорювали майбутнє факультету та відзначення його 100-го Ювілею.

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024