Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у круглому столі

Працівники та здобувачі вищої освіти кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів взяла участь у круглому столі до Всесвітнього дня захисту прав споживачів (World Consumer Right Day).

14-15 березня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів та здобувачі вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність прийняли участь в круглому столі на тему «СПІЛЬНОТА СПОЖИВАЧІВ: виклики 2022 – рішення 2023».

Круглий стіл проводився в онлайн-форматі та був організований Державним торговельно-економічним університетом в рамках відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів (World Consumer Right Day).

З доповіддю на круглому столі виступила Омельченко Н.В., кандидат технічних наук, професор, голова громадської організації «Науково-дослідний центр Незалежна експертиза» на тему: «Досвід громадських організацій у сфері захисту прав споживачів та їх роль в удосконаленні законодавства України в умовах Європейської інтеграції».

Учасники круглого столу обговорили питання консолідації зусиль на вирішенні споживчих проблем, запропонували своє бачення щодо формування механізму забезпечення рівного доступу споживачів до товарів та послуг, гарантій безпечності та якості товарів та послуг, адаптації в умовах діджиталізації та переходу до «чистої» енергії.

 

За інформацією кафедри товарознавства,
торговельного підприємництва та експертизи товарів

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024