Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-зустріч з директором НН ІФМІТ

13 березня у Старобільському фаховому коледжі відбулась онлайн-зустріч з директором навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій.

Директор навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій Геннадій Могильний розповів про унікальну можливість пройти здобувачам коледжу дистанційний курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» в рамках грантової угоди G-202301-69860 «Promotion of the Cyber Hygiene E-Learning Course» між Луганським національним університетом імені Тараса Шевченко та Civilian Research and Development Foundation  of the USA (CRDF Global – Фонд цивільних досліджень та розвитку США).

На зустрічі спікер зазначив, що  основною метою курсу є підвищення рівня обізнаності здобувачів освіти щодо базових правил безпеки в цифровому середовищі, адже знання основ кібербезпеки та кібергігієни в сучасних умовах є актуальними для всіх учасників освітнього процесу, особливо в умовах військового часу.

Могильний Г. А. детально роз’яснив здобувачам, як зареєструватися на  сайті https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration,   розпочати навчання, з яких модулів складається курс, які висуваються вимоги для отримання сертифікату. Опанувавши курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі», студенти дізнаються про основні загрози в цифровому середовищі, зрозуміють, на яку особисту інформацію полюють хакери, а надані поради гарантовано допоможуть захистити особисті дані, гроші та  безпечно застосовувати електронні гаджети та інформаційні ресурси.

Бажаємо успіхів і безпечного Інтернету!

За інформацією ВСП «Старобільський фаховий коледж
ЛНУ імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024