Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Виставка жінок-художниць

У Полтаві пройшла традиційна виставка жінок-художниць до Міжнародного жіночого дня.

9 березня у Художньому салоні ПООНСХУ пройшло відкриття виставки жінок-художниць «Весні бути!» за підтримки Полтавської обласної організації Національної спілки художників України. Виставка була приурочена до Міжнародного жіночого дня.

На виставці були представлені роботи Інни Гуржій, старшої викладачки кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, кераміста, членкині Національної спілки художників України. На виставці були представлені три її роботи: «Шлахетна плахта» та тарілі «Медовий серпень» і «За ніччю буде ранок».

Також у виставці приймали участь випускниці навчально-наукового інституту культури  і мистецтв спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» Євгенія Мирко, Катерина Власова та Марина Чорногорець.

На відкриття виставки були запрошені здобувачі освіти спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Середня освіта. Музичне мистецтво», клас Тетяни Мольдерф – Ярослава Ціуліна, Карина Варфоломієва та Богдан Кирпа. Концертмейстер – Анна Єзерська.

І не забувайте, що Міжнародний жіночий день це не про ніжність та жіночність, це про боротьбу жінок за свої права.

Інформаційний центр
навчально-наукового інституту культури і мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024