Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Інформаційні зустрічі в рамках міжнародного грантового проєкту

Директор Навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій Могильний Геннадій Анатолійович провів зустрічі зі здобувачами освіти.

У лютому та березні 2023 року директор Навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій Могильний Геннадій Анатолійович провів зустрічі зі здобувачами освіти  НН ІФМІТ.

На зустрічах Могильний Г.А. розповідав студентам о нових напрямках міжнародного співробітництва з  Фондом цивільних досліджень США.

У межах цього співробітництва підписано грантову угоду G-202301-69860 «Promotion of the Cyber Hygiene E-Learning course».

На засадах впровадження цієї угоди студентам надається право отримати знання в напрямку кібергігієни. Для цього буде впроваджено новий дистанційний курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі». Цей курс розроблено провідними фахівцями України та США

Г.А. Могильний розповів про особливості курсу, основних  його модулях. Особливу увагу приділив процедурі реєстрації на сайті та вимогам до отримання сертифікату.

Курс спрямовано на   висвітлення основних помилок користувачів, безпечне використання мобільних телефонів та комп’ютерів, безпечне використання електронної пошти та інтернету, аналіз фейкових новин, основні правила захисту.

Для безкоштовної реєстрації необхідно перейти за посиланням https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration, зареєструватися (вказати електронну пошту, прізвище, ім’я), обрати навчальний наш університет (Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка») та спеціальність.

За додатковими питаннями звертайтесь до Могильного Геннадія Анатолійовича (g.mogilniy@gmail.com, +380 66 1733 850) – директора Навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024