Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у науково-практичній конференції

В. о. завідувача кафедри хімії, географії та наук про Землю Сопов Дмитро Сергійович разом із здобувачами вищої освіти взяли участь у науково-практичній конференції.

25 лютого 2023 року в. о. завідувача кафедри хімії, географії та наук про Землю Сопов Дмитро Сергійович разом із здобувачами 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 103 «Науки про Землю» Козловою Катериною Валеріївною та Семеновою Світланою Олексіївною взяли участь у роботі Науково-практичної конференції «Теоретичні та практичні дослідження в галузі гуманітарних і природничих наук» (м. Запоріжжя, Україна).

Захід став продуктивною платформою для обміну ідеями та ознайомлення з новітніми науковими дослідженнями.

На конференції була представлена доповідь «The impact of the Russian-Ukrainian war on the anthropogenic landscapes of eastern Ukraine» (Вплив російсько-української війни на антропогенні ландшафти східної України). Виступ зацікавив учасників наукового заходу й викликав жваві дискусії у віртуальній конференційній залі.

Кафедра хімії, географії та наук про Землю щиро вдячна організаторам цього широкомасштабного заходу за можливість презентувати свої наукові напрацювання, за інтерес до досліджуваної проблеми та конструктивний діалог.

 

Кафедра хімії, географії та наук про Землю

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024