Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Інформаційна зустріч із здобувачами освіти ФПН

3 березня на факультеті природничих наук відбулась інформаційна зустріч з директором НН ІФМІТ Геннадієм Могильним.

Директор НН ІФМІТ Геннадій Могильний розповів про умови вивчення курсу «Базові правила безпеки в цифровому середовищі» в рамках грантової угоди G-202301-69860 «Promotion of the Cyber Hygiene E-Learning Course».

Зустріч розпочалась із стислого опису важливості знання основ кібергігієни в сучасних умов, для всіх учасників освітнього процесу особливо в умовах військового час, та переваг які здобувачі освіти отримають у випадку успішного завершення курсу.

Далі спікер докладно роз’яснив студентам, яким чином зареєструватися на  сайті https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration та розпочати навчання.

Захід завершилась сесією питань і відповідей, у ході якої здобувачі освіти уточнювали певні аспекти щодо початку навчання та процесу отримання сертифікатів.

Кібергігієна є важливою для бізнесу, уряду та інших організацій, оскільки забезпечує надійний захист конфіденційної інформації, і зараз усі здобувачі мають унікальну можливість підняти рівень знань, щодо неї і тим самим підняти рівень кіберзахищеності усього університету.

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024