Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Конкурс есе

Здобувачі кафедри дошкільної та початкової освіти взяли участь у конкурсі есе до 102 річниці ЛНУ.

До святкової дати 102 річниці від дня заснування Луганського національного університету імені Тараса Шевченка здобувачі першого курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта» взяли участь у конкурсі есе «Чому я обрав родину Шевченківців?».

Конкурс був організований кафедрою дошкільною та початкової освіти та тривав напередодні свята, а 27 лютого здобувачі мали можливість презентувати власне есе. Провідними мотивами вступу до родини ЛНУ стали: бажання опанувати омріяну професію вихователя, імідж університету, його історія, багаторічні традиції та неймовірно цікаве студентське життя. У межах конкурсу викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти (проф. Бадер С.О., Борисенко К. Ю.) також поділились своїми спогадами про вступ до ЛНУ та навчання протягом незабутніх п’яти років.

Переможці конкурсу будуть нагороджені символічними призами! Викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти  навчально-наукового інституту педагогіки і психології бажають першокурсникам творчості й наснаги на освітньому шляху!

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024