Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота

Кафедра дошкільної та початкової освіти НН ІПП активно проводить профорієнтаційну роботу в різних форматах, зокрема, онлайн зустрічі.

Днями представники кафедри провели зустріч з педагогічною спільнотою з однією із  територіальних громад Луганської області, яка зараз є тимчасово переміщеною з окупованої території та продовжує активну професійну діяльність.

Зустріч було присвячено ознайомленню з умовами цьогорічного вступу до магістратури, зокрема на спеціальності 012 «Дошкільна освіта», 013 «Початкова освіта», «Початкова освіта. Українська мова та література». Для педагогів-практиків завідувачка Бадер Світлана Олександрівна презентувала склад кафедри, її традиції, висвітлила наукові пріоритети досліджень, запросила до безкоштовної публікації у методичній збірці «Методичний калейдоскоп 2023».

Заступник директора з соціально-гуманітарної роботи детально ознайомила з умовами вступу на різні форми навчання, а заступник з навчальної роботи  розповіла про специфіку та переваги освітнього процесу в навчально-науковому інституті педагогіки та психології.

Висловлюємо подяку викладачам кафедри дошкільної та початкової освіти за технічну організацію зустрічі, а також всім педагогам Луганщини, які працюють заради незалежної України! Разом переможемо!  

За інформацією навчально-наукового інституту педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024