Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Об’єднані наукою

Участь кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами у онлайн зустрічі з президенткою Українсько-німецького наукового товариства, Ольгою Гаращук. 

23 лютого 2023 р. викладачі кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти долучилися до онлайн зустрічі з президенткою Українсько-німецького наукового товариства, Ольгою Гаращук. 

Метою заходу було обговорення діяльності Українсько-німецького наукового товариства (Die Deutsch-Ukrainische Akademische Gesellschaft eV), ключові цілі, історія створення та основні досягнення за період роботи товариства з 2016 р., перспективні напрямки розвитку співпраці з Україною, підтримка реформи в українській науці та допомога українським науковцям у Германії. Також окреслювалися сучасні можливості щодо отримання грантів українськими вченими та пошуку зарубіжних партнерів для наукових проєктів.

До участі у круглому столі долучилися: керівник експертної групи з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору МОН України, Григорій Мозолевич; українські молоді науковці, які опинилися за межами України у зв’язку з воєнним конфліктом; керівники та працівники закладів вищої освіти та наукових установ України.

Відеозапис зустрічі можна переглянути на ФБ сторінці Офісу підтримки вченого:
https://www.facebook.com/scholarsupportoffice/videos/726647692183929

В.о. завідувача кафедри публічної служби
та управління навчальними й соціальними закладами
Тетяна Сич

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024