Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Нарада на ФПН

На факультеті природничих наук відбулася нарада з виконуючою обов’язки завідувачки навчального відділу, кандидатом філологічних наук, доцентом, Валентиною Лєсновою.

В рамках удосконалення роботи гарантів освітньо-професійних програм та науково-педагогічних працівників – членів проєктних груп, на факультеті природничих наук відбулася нарада з виконуючою обов’язки завідувачки навчального відділу, кандидатом філологічних наук, доцентом, Валентиною Лєсновою, яка ознайомила з основними змінами в нормативній документації університету, що регламентує освітній процес.

Гаранти ОП та члени проєктних груп мали можливість обговорити актуальні проблеми якості вищої освіти, питання, які виникають під час перегляду освітніх програм, особливості акредитації освітніх програм.

Також під час зустрічі було обговорено актуальні проблеми організації навчального процесу, розглянуто питання урізноманітнення форм та методів навчання при проведенні занять в дистанційному режимі. Керівниця навчального відділу наголосила на необхідності впровадження індивідуального підходу до здобувачів в умовах воєнного стану та повномасштабної війни.

На сьогодні кафедрами факультету ведеться підготовка здобувачів вищої освіти за сімнадцятьма освітніми програмами бакалаврського та магістерського рівнів. Щорічно усі освітні програми проходять процедури перегляду, оновлення відповідно до Положень про освітню діяльність та Процедур забезпечення якості освіти.

Колектив викладачів ФПН вдячний за консультативну підтримку в. о. завідувачки навчальним відділом Лєсновій Валентині Володимирівні та планує продовжувати тісну співпрацю з колегами з метою удосконалення своєї роботи.

За матеріалами факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024