Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відкрита лекція в НН ІПП

14 лютого в навчально-науковому інституті педагогіки і психології викладачем кафедри філологічних дисциплін Марією Починковою була проведена відкрита лекція.

Тема «Мистецтво переконання» представлена в межах дисципліни «Усна й письмова комунікація та академічна риторика» для для здобувачів вищої освіти 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня освітньої/-іх програми/-м усіх спеціальностей навчально-наукового інституту педагогіки і психології.

Серед присутніх були голова вченої ради університету, професор Віталій Курило, в.о. начальника відділу якості освіти Маргарита Кравченко, представники кафедри філологічних дисциплін, факультету української філології, природничих наук та ін.

Лекція пройшла на високому академічному рівні з дотриманням принципу студентоцентризму. Під час лекції вдало поєднались традиційна форма подачі матеріалу з ефективною підтримкою мультимедійними засобами. Особливо варто відзначити високу активність здобувачів освіти, які брали активну участь в обговоренні дискутивних питань.

Одним із завдань лекції було зацікавити студентів у важливості володіння мистецтвом переконання і лектору це з успіхом вдалося втілити й через подачу матеріалу, й через власний приклад.

Відзначаємо, що такі заходи є цікавими й корисними, як для здобувачів освіти, так і для викладачів. Хочемо побажати Марії Починковій подальших успіхів у науковій і освітній діяльності, сподіваємось, що такі події будуть відбуватись частіше й у мирній країні.

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024