Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Обговорення проєктів освітніх програм

9 лютого на кафедрі садово-паркового господарства та екології традиційно відбувулося обговорення проєктів освітніх програм.

На початку весняного семестру, а саме 9 лютого 2023 року, на кафедрі садово-паркового господарства та екології традиційно відбувається обговорення проєктів освітніх програм галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство на наступний навчальний рік.

Дискусію очолили гарант освітньо-професійної програми «Садово-паркове господарство» бакалаврського рівня вищої освіти Сергій Соколов, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, гарант ОПП «Лісове господарство» бакалаврського рівня вищої освіти, Юлія Гаврилюк, кандидат сільськогосподарських наук, в. о. завідувачки кафедри садово-паркового господарства та екології та гарант освітньо-професійної програми магістерського рівня вищої освіти Анатолій Шевченко, доктор сільськогосподарських наук, професор.

Також в обговорені взяли участь члени проєктних груп – викладачі кафедри садово-паркового господарства та екології, випускники спеціальності 206 Садово-паркове господарство та зовнішній стейкхолдер – кандидат біологічних наук, науковий співробітник відділу геоботаніки та екології Інституту ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України, Оксана Кучер.

Під час засідання було обговорено результати що семестрового моніторингу освітньо-професійних програм у поточному навчальному році та необхідність внесення змін до них.

Гаранти ОПП разом із членами робочих груп обговорили питання удосконалення змісту освітніх компонентів в частині опанування здобувачами практичних методів. Сергій Соколов акцентував увагу на необхідності урахування при підготовці здобувачів на сучасних тенденціях в сфері менеджменту цих спеціальностей та зміни у запитах ринку праці в умовах повномасштабної війни.

Щиро вдячні всім стейкхолдерам за плідну зустріч!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024