Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Загальна зустріч на факультеті природничих наук

На факультеті природничих наук відбулась загальна зустріч здобувачів магістерського рівня вищої освіти із працівниками деканату,  викладачами та завідувачами кафедр.

11 лютого на факультеті природничих наук відбулась загальна зустріч здобувачів магістерського рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання із працівниками деканату,  викладачами та завідувачами кафедр. На зустрічі декан факультету Мацай Наталія Юріївна привітала усіх здобувачів з початком другого семестру поточного навчального року та  побажала всім учасникам успіхів у подальшому навчанні.

Заступник декана з навчальної роботи Ольга Петрівна Губська підвела підсумки першого семестру, розповіла про процедуру призначення академічних стипендій та відзначила, що підготовка та праця над магістерськими роботами, актуальність їх дослідження ‒ це дуже важлива складова всього періоду навчання в магістратурі. Заступник декана з соціально-гуманітарної роботи Ірина Петрівна Ісаєнко запросила студентів прийняти участь у привітанні до 100-річчя факультету природничих наук, розповіла про призначення соціальних стипендій та  відповіла на питання які цікавили здобувачів освіти. Підчас зустрічі, заступник декана з наукової роботи Кирпичова Ірина Валентинівна розповіла інформацію стосовно новітньої магістерської програми «Агрокібети», а саме, що завданням цієї програми є забезпечення ТОП-вих українських аграрних компаній висококваліфікованими працівниками, а випускників – високооплачуваним робочим місцем одразу після отримання диплому. Студентів дуже зацікавила ця інформація і тому вони задавали турбуючи їх питання.

Науково-педагогічний колектив факультету природничих наук бажає всім здобувачам освітимирного неба, творчої наснаги, успіхів та нових наукових відкриттів.

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024