Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підписання угод про співпрацю в НН ІКМ

Протягом січня булу проведена плідна роботу по підписанню угод між навчально-науковим інститутом культури і мистецтв та полтавськими закладами культури та бібліотеками.

Для навчально-наукового інституту культури і мистецтв в особі в.о. директора Ірини Продан січень тривав у плідній співпраці з різними закладами Полтави у підписанні угод та договорів про співпрацю.

16 січня укладено угоду про співпрацю з Центром освіти для дорослих Полтавської філії Суспільної служби України для залучення науково-педагогічних працівників, співробітників. здобувачів освіти до спільної організації захисту прав і свобод громадян, задоволення суспільних інтересів через неформальну освіту та культурно-мистецьку діяльність.

17 січня 2023 року підписаний договір про співпрацю між ЛНУ імені Тараса Шевченка та Центром культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади та КЗ «Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області», а 19 січня – із Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради. Сторони домовилися спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем художньо-проєктної, навчально-методичної, культурно-мистецької діяльності, виховної роботи, обміну досвідом в означеній сфері, впровадженні інноваційних технологій і освітній та культурний простір.

18 січня 2023 року підписана угода з Полтавською обласною бібліотекою для юнацтва імені Олеся Гончарата Полтавською обласною універсальною науковою бібліотекою імені І.П. Котляревського для співпраці у сфері навчально-інформаційної, організаційної, інформаційної, експертної, практичної та іншої діяльності в інформаційно-бібліотечній сфері.

16 січня підписана угода про співпрацю з Полтавським художнім музеєм (галереєю мистецтв) імені Миколи Ярошенка, а 19 січня – з Полтавським літературно-меморіальним музеєм І.П. Котляревського для залучення науково-педагогічних працівників, співробітників, здобувачів освіти до спільної художньо-проєктної, виставкової, культурно-мистецької діяльності.

Також був підписаний ряд довготривалих угод із базами практик для здобувачів освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Виражаємо вдячність всім викладачам, які взяли активну участь у налагоджуванні зв’язків між НН ІКМ, та Університетом вцілому, між закладами культури, і не тільки, міста Полтава.

 

Інформаційний центр
навчально-наукового інституту культури і мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024