Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

SAFER INTERNET DAY CHALLENGE 2023

НН ІФМІТ запрошує студентів університету, школярів 8-11 класів, студентів коледжів та учнів ЗП(ПТ)О  приєднатися до Safer Internet Day Challenge 2023 з нагоди Міжнародного дня безпечного інтернету.

Вже двадцятий раз світова спільнота відмічає «День безпечного інтернету» (Safer Internet Day), організований мережею європейських центрів безпечного Інтернету (SIC) Insafe/INHOPE за підтримки Європейської комісії (https://www.saferinternetday.org/).

Разом ми можемо сприяти відповідальному, шанобливому, критичному та творчому використанню цифрових технологій з метою сприяння кращому Інтернету для всіх. За останні двадцять років масштаби Дня безпечного Інтернету розрослися, і тепер його відзначають діти, молодь, батьки, вчителі, освітяни та соціальні працівники, представники промисловості, керівники та політики з понад 180 країн.

Слоганом цьогорічного святкування є «Разом для кращого Інтернету» (Together for a better internet).

З 7 лютого до 7 березня 2023 усі бажаючи зможуть:

  • Протестувати безпечність своєї поведінки в цифровому світі.
  • Записатися на участь у проходженні безкоштовного курсу із кібербезпеки, від провідних університетів світу.

Участь в ініціативі безкоштовна і доступна для усіх. Для доступу до контенту заходу кожен учасник реєструється окремо.

Для участі у події у вас є дві можливості перша знайти у Telegram групу SID 2023 IFMIT https://t.me/sid2023lnu/1 або заповнити заявку на участь у google form https://forms.gle/t8u7FR1fiJvsYFcj8

Учасників, обраних випадковим чином, чекають призи.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024