Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація на факультеті природничих наук

На факультеті природничих наук пройшла підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за всіма спеціальностями.

Головами екзаменаційних комісій були відомі науковці та досвідчені викладачі з відповідних галузей: Кисельов Ю. О. – доктор географічних наук, професор кафедри геодезії, картографії та кадастру Уманського національного університету садівництва, на спеціальностях 014.07 Середня освіта. Географія, 103 Науки про Землю; Галстян А. Г. – доктор хімічних наук, професор кафедри промислової фармації Київський національний університет технологій та дизайну на спеціальності 102 Хімія; Кучер О. О. – кандидат біологічних наук Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України,  науковий співробітник відділу геоботаніки та екології на спеціальності 206 Садово-паркове господарство; Комісова Т. Є. – кандидат біологічних наук, професор, в.о. завідуючої кафедри анатомії і фізіології людини імені проф. Я. Р. Синельникова Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди,  на спеціальностях 014.05 Середня освіта. Біологія та здоров’я людини та 091 Біологія; Ткаліч Ю. І. – доктор сільськогосподарських наук, проректор з наукової та інноваційної діяльності, професор Дніпровського державного аграрно-економічного університету МОН України на спеціальності 201 Агрономія.

За результатами захисту голови екзаменаційних комісій високо оцінили підготовку майбутніх магістрів, які вразили ґрунтовністю виконання магістерських досліджень. Не дивлячись на складний час, відповідально поставились до виконання та захисту  своїх магістерських робіт й студенти-військовослужбовці. За результатами випускової атестації всім їм присвоєна кваліфікація магістра відповідної спеціальності.

Бажаємо усім нашим випускникам-магістрантам не зупинятись на досягнутому, упевнено прямувати до своєї мети, творчо реалізувати себе у професійній діяльності та бути професіоналами своєї справи! Дякуємо ЗСУ за можливість працювати. Разом до ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024