Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація в НН ІПП

З 16 по 28 січня в навчально-науковому інституті педагогіки і психології проходила підсумкова атестація

Підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями: 011 «Освітні, педагогічні науки», 012 «Дошкільна освіта», 013 «Початкова освіта», «Початкова освіта. Українська мова і література», 016 «Спеціальна освіта», 053 «Психологія», 231 «Соціальна робота».

Метою підсумкової атестації є оцінювання рівня професійної компетентності здобувачів на відповідність другому (магістерському) рівню вищої освіти. У ході підсумкової атестації використовувалися сервіс Google Meet і система «Електронний університет ЛНУ імені Тараса Шевченка». 178 випускників продемонстрували рівень сформованості загальних і фахових компетентностей, відповідність результатів навчання вимогам державних і професійних стандартів, готовність до професійної діяльності. Екзаменаційні комісії отримали задоволення від жвавих дискусій під час захисту магістрантами кваліфікаційних робіт. За результатами підсумкової атестації 44 здобувачі вищої освіти підтвердили своє право на дипломи з відзнакою.

Результати підсумкової атестації та висновки екзаменаційних (кваліфікаційних) комісій свідчать, що випускники навчально-наукового інституту педагогіки і психології є повністю готовими до здійснення професійної діяльності, здатні вирішувати складні задання і проблеми, застосовувати сучасні знання, методи і технології дослідницько-інноваційної та практичної діяльності у ситуаціях, що характеризуються невизначеністю умов і вимог, з урахуванням внутрішніх та зовнішніх викликів, які постають сьогодні перед нашою державою.

Пишаємося нашими випускниками! Бажаємо успіхів і реалізації у подальшій професійній діяльності! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024