Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Єднання заради Перемоги

Здобувачі освіти і викладачі навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту взяли участь у коннект-студії до Дня Соборності України «Єднання заради Перемоги».

Напередодні Дня соборності України в онлайн форматі відбувся захід «Єднання заради Перемоги», який було організовано Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького. У роботі коннект-студії взяли участь представники Академії рекреаційних технологій і права (Луцьк) та ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

З вітальним словом до учасників заходу звернулись в.о. ректора Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Наталія Фалько, заступник Мелітопольського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайло Семікін, ректор Академії рекреаційних технологій і права, депутат Волинської обласної ради Людмила Стасюк, завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії та медичної діагностики Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олег Виноградов, а також доцент МДПУ, капітан Збройних сил України з позивним «Сівер».

Впродовж заходу виступили куратор з національно-патріотичного виховання молоді Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Проценко, учасниця соціальної акцій до Дня Соборності «Україна єдина», випускниця МДПУ Регина Зарецька, здобувачу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Освітні педагогічні науки» Академії рекреаційних технологій і права Євгеній Распопов, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Соціологія» МДПУ Альона Решетнікова.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка представляла студентка ІІ курсу спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», голова студентської ради ННІ фізичного виховання і спорту Альбіна Сотник, яка у своїй промові привітала присутніх із 104-ю річницею проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, розповіла про організацію освітнього процесу в університеті після евакуації до Полтавської області та волонтерську діяльність здобувачів освіти і викладачів ННІ фізичного виховання і спорту. Завершила свій виступ Альбіна такими словами: «Навіть в такий тяжкий час ми не зупиняємось, не втрачаємо надію, а продовжуємо вчитись та працювати. І навіть в пітьмі ми бачимо світло надії й не опускаємо руки. Тому, що ми студенти славетного шевченківського університету, тому, що ми українці – незламні духом, готові завжди йти до кінця і допомагати нужденним у тяжкі часи!»

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту щиро дякує всім учасникам заходу за дружню і теплу атмосферу! Єднаємось заради перемоги! З Днем Соборності України!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024