Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Робоча зустріч гарантів освітніх програм

На факультеті природничих наук відбулася робоча зустріч гарантів освітніх програм з представниками відділу управління якістю освітньої діяльності університету.

Гаранти освітніх програм та члени проєктних груп мали можливість обговорити актуальні проблеми якості вищої освіти, питання, які виникають під час перегляду освітніх програм, особливості акредитації освітніх програм під час воєнного стану з виконуючою обов’язки завідувачки відділу Кравченко Маргаритою Віталіївною.

На сьогодні кафедрами факультету ведеться підготовка здобувачів вищої освіти за сімнадцятьма освітніми програмами бакалаврського та магістерського рівнів. Щорічно усі освітні програми проходять процедури перегляду, оновлення відповідно до Положень про освітню діяльність та Процедур забезпечення якості освіти.

Колектив викладачів ФПН вдячний за консультативну підтримку співробітникам відділу управління якістю освітньої діяльності університету і планує продовжувати тісну співпрацю з колегами з метою удосконалення своєї роботи.

 

За матеріалами факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024