Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація студентів

У НН ІІМВСПН завершилась підсумкова атестація студентів другого (магістерського) рівня освіти.

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук триває підсумкова атестація студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Підготовка до важливих іспитів тривала протягом усього терміну навчання. Викладачі стали не просто наставниками для випускників, а й добрими порадниками. Адже кожній молодій людині потрібні поради професіоналів, які зможуть роз’яснити складні теоретичні питання та допомогти опанувати практичні навички.

Головами екзаменаційних комісій стали: Войцехівська Ірина Нінелівна – доктор історичних наук, професор кафедри історії мистецтв Київського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальностях ,,Середня освіта (Історія)ˮ та ,,Історія та археологіяˮ; Заблоцький Володимир Валентинович – доктор наук з державного управління, професор, директор навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти на спеціальності ,,Політологіяˮ; Гевчук Наталія Сергіївна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам`янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – ,,Соціальна роботаˮ та Єнін Максим Наімович – кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» на спеціальності ,,Соціологіяˮ.

Більшість випускників ґрунтовно відповіла на додаткові запитання комісії та отримала позитивні результати у підсумковій атестації.

Сьогодні наші студенти стали випускниками, а завтра – кваліфікованими фахівцями та професіоналами своєї справи. Щиро радіємо за них і бажаємо їм миру,здоров’я, творчого натхнення та успішної творчої реалізації у професійній діяльності!

За інформацією навчально-наукового інституту
історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024