Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Викладачі ФПН пройшли навчання з підготовки грантових заявок  

Викладацький колектив факультету природничих наук активно здійснює пошук грантових пропозицій.

Задля підвищення ефективності цього напрямку  Наталія Мацай, декан факультету природничих наук та Ірина Кирпичова, керівниця напрямку з наукової та грантової діяльності факультету, успішно завершили навчання за курсом «Розвиток навичок написання грантових заявок» організований в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України» та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Навчання тривало з 19 жовтня по 7 грудня 2022 року. Під час опанування курсу учасники поглибили знання щодо грантових можливостей, алгоритмів пошуку грантів та їх варіативність, деталізували питання втілення ідеї у цілі грантової заявки, формування бюджету та багато інших важливих аспектів від яких залежить отримання позитивного результату від грантового проєкту.

Навчання було побудовано на вивченні практичних прикладів та виконанні завдань. Групове навчання завершено, але співпраця з тренерами програми продовжується у форматі індивідуальних консультацій за власними проєктами команд учасників. 

Колектив факультету природничих наук щиро вдячний всій команді професіоналів-тренерів Проєкту USAID «Економічна підтримка України» за цікавий та корисний досвід. Сподіваємось на подальшу пліну співпрацю. Разом до Перемоги!

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024