Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відбулося засідання вченої ради в ННІнЕБ

Нещодавно у навчально-науковому інституті економіки та бізнесу відбулося засідання вченої ради в дистанційному режимі.

Відкрив засідання директор інституту Валерій Хмель. Він звернувся з вітальним словом до усіх членів вченої ради інституту та відкрив засідання, оголосивши порядок денний.

На порядку денному було розглянуто питання:

  • про закінчення 1 семестру
  • про готовність магістерських робіт до захисту
  • про наукову роботу викладачів
  • про соціально-гуманітарну та профорієнтаційну роботу

Заслухавши й обговоривши доповідь заступника з навчальної роботи Олени Бойко про освітню діяльність інституту в першому семестрі, вчена рада відзначила, що всі учасники навчального процесу працюють в злагодженому режимі та, за підсумками, мають гарні результати.

Завідувачі кафедр: менеджменту – Людмила Зайцева, фінансів, обліку та страхування – Наталія Рязанова, економіки, маркетингу та підприємництва- В’ячеслав Чеботарьов розповіли про готовність до захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти 2-го року навчання. Захист робіт відбудеться в період з 23 січня по 28 січня 2023 року.

Єгор Чеботарьов доповів про основні результати та напрями науково-дослідної роботи кафедр інституту за 2022 р. Розповів про стан і перспективи публікації наукової літератури у виданнях, що включені до наукометричних баз даних Scopus та Web of Science.

Про проведену соціально-гуманітарну роботу та про хід профорієнтаційної роботи у першому семестрі 2022-2023 н.р зі здобувачами освіти звітувала Юлія Бутенко. Разом з присутніми обговорили та затвердили та плани роботи на наступне півріччя.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024