Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перші ластівки ФПН

На факультеті природничих наук успішно пройшов перший потік стаціонарних навчальних занять зі спеціальностей «Біологія» й «Лісове та садово-паркове господарство».

Заняття, що тривали із 20 по 26 листопада у м. Кремінна, проводилися в сучасних комфортабельних аудиторіях, де було все необхідне для лекційних та практичних занять.

Майбутні біологи з ентузіазмом отримували практичні навички вивчення біологічних об’єктів, ставили досліди з фізіології та біохімії рослин і мікробіології. Із зацікавленістю досліджували флору і фауну місцевих лісів.

Зацікавленість викликали заняття у комп’ютерному класі, на яких розглядалися форми та методи використання комп’ютерної техніки при вивченні біології у школі.

У кремінських лісах безцінний досвід отримали студенти спеціальності «Лісове та садово-паркове господарство», де вони освоювали ази своєї майбутньої спеціальності безпосередньо на практиці.

А в навчальних аудиторіях із творчим підходом розглядали сучасні основи фіто- та ландшафтного дизайну, організації лісового та садово-паркового господарства та інших спеціальних дисциплін.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024