Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Спортсмени перебралися у Кремінну

Тренування, лекції та семінари студентів ІФВС ЛНУ перенесли з окупованого Луганська до Кремінної (Луганська область).

Для студентів-спортсменів спеціально орендували приміщення Креміннського професійного ліцею, в якому є спортивна зала і весь необхідний інвентар. Там відбудеться установча сесія для першокурсників, а старші курси отримають теми дипломних та магістерських робіт. Також для студентів організована культурно-розважальна програма у вигляді різних змагань та спортивних ігор, зазначили у ЛНУ.

Крім того, у виші розповіли, що в цілому навчальний процес організований у вигляді виїзних сесій, щоб студенти змогли особисто контактувати з викладачами. Потім хлопці та дівчата знову будуть працювати в дистанційному режимі. Ці процеси будуть постійно чергуватися.

«Ми посилено працювали над створенням графіка заїздів студентів, щоб не було накладок. Ось подібні «навчальні тижні» вже почали працювати у двох містах області. При необхідності в майбутньому список міст буде розширюватися, а кількість аудиторних занять збільшуватися. Разом зі студентами подорожують і наші викладачі, серед яких провідні професори і доктори наук», – підкреслили в ректораті.

Нагадаємо, навчання в Луганському національному університеті для студентів денної форми почалося з 1 жовтня. Минулого тижня вперше відновилися аудиторні заняття для студентів факультету природничих наук. Поступово переходять на денну форму навчання й інші факультети та інститути університету.

Прес-центр ЛНУ
© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024