Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Фінал «Новорічного турніру».

Фаворитами міні-футболу «Новорічного турніру» вважалися команди Лисичанського педколеджу та другий курс фізичного виховання ІФВС, саме студенти, що навчаються в Старобільську.

Лисичани  в першому матчі досить легко переграли наймолодших футзалістів команду професійного ліцею  з рахунком 8:4, ФВ-2 завдали поразки представникам  інституту  торгівлі 6:3.

В другому турі зустрічали  претенденти на перше місце між собою, Лисичанськ ПК проти ФВ-2. Дебют поєдинку був за Лисичанським педколеджом . Вони  вже на першій хвилині відкрили рахунок, а потім ще чотири рази  змушували «інфізівців» розпочати гру  з центра поля і лише одного разу ФВ-2  пробили воротарялисичан.На перерву команди пішли за рахунок 5:1 на користь футболістів з Лисичанська. За такої переваги в рахунку можна було сказати, що гра зроблена. Але іншої думки були господарі  майданчику, які досить активно повели гру і виграли другий тайм також з рахунком 5:1. В  кінцевому  рахунку нічия  6:6. Тепер доля  першого місця залежала від результату ігор: Лисичанськ –ІТОТТ та ФВ-2-Професійний ліцей. Лисичанські футболісти були більше цілеспрямовані на перемогу і забили в ворота «ітотівців» аж 21 м’яч пропустивши в свої лишешість. І тепер чекали на результат заключної гри де ФВ-2 екзаменували своїх  молодших гравців. Глядачі побачили добротний футбол і ліцеїсти чинили шалений опір, хоча фінальний свисток рефері  зафіксував рахунок 8:4 на користь ФВ-2.

Лисичанський ПК та ФВ-2 набрали по сім очок , але завдяки кращої різниці забитих та пропущених м’ячів першою стали команда Лисичанського ПК, другі ФВ-2, третіми  фінішували представники ІТОТТ, які переграли  професійний ліцей  з рахунком 6:4 .

Команда переможець  та призери отримали грамоти  та грошові винагороди .

Голова спортивного клубу
ЛНУ імені Тараса Шевченка
Ярошенко П. В.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024