Захист кваліфікаційних робіт
17.1.2022
На кафедрі технологій виробництва і професійної освіти провели захист кваліфікаційних робіт.
10-12 січня 2022 року до захисту кваліфікаційних робіт приступили здобувачі вищої освіти навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму спеціальності ,,Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технологіїˮ.
Загалом на захист членам ЕК було представлено 32 кваліфікаційні роботи. Здобувачі в процесі виконання робіт розробляли та досліджували технологію виготовлення або удосконалення новітніх технологій харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю, досліджували конструкційні системи сільськогосподарської техніки, працювали над впровадженням та розвитком дуальної освіти в закладах професійно-технічної освіти.
Під час захисту кваліфікаційних робіт доповіді здобувачів вищої освіти супроводжувалися показовими презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи.
Особливо комісія відзначила роботи Анни Черв’як, яка досліджувала агробіологічні особливості боротьби з бур’янами при вирощуванні кукурудзи, Віти Ткаченко, яка працювала над розвитком дуальної освіти в закладах професійно-технічної освіти та Алесі Томко, яка проводила дослідження щодо розробки технологій ковбасних виробів з добавками зернової сировини.
Усі кваліфікаційні роботи були виконані на актуальні та перспективні для розвитку галузі теми. На поставлені запитання здобувачі давали аргументовані та чіткі відповіді.
Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями та побажали випускникам успіхів та професійних звершень!
Навчально-науковий інститут торгівлі,
обслуговуючих технологій та туризму