Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День абітурієнта

21 листопада в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка було як ніколи людно.

Більше ніж 300 майбутніх абітурієнтів прийшли на День відкритих дверей і прес-конференцію для того, щоб дізнатися про університет та спеціальності, ознайомитися з особливостями навчання, студентського життя та майбутнього працевлаштування.

Учні та їх батьки дружно заповнили актову залу університету, де з привітальним словом їх зустрів ректор університету Сергій Вікторович Савченко:

«Сьогодні в університеті створені всі умови, які дозволять вам реалізувати себе. Незважаючи на складні часи, ми залишилися на плаву і більше того змогли втілити в життя базу на якій зможемо представляти наш університет на міжнародному рівні».

Також Сергій Вікторович у своєму виступі розповів про переваги навчання в університеті, наявність всіх умов для всебічного розвитку студента; про матеріально-технічну базу, умови навчання та здобуття якісної освіти, професорсько-викладацький склад, а також високі показники по працевлаштованості випускників.

«Багато що в плані вашої самореалізації залежить сьогодні тільки від вас самих. Вступивши в наш університет ви зможете не тільки вчитися і працювати в Україні, а й за кордоном, адже одним з головних напрямків нашого навчального закладу стало налагодження міжнародних зв’язків, у тому числі створення баз практики в різних країнах світу», – відзначив ректор.

Відповідальний секретар приймальної комісії Юрків Ярослава Ігорівна розповіла про правила прийому в 2016 році.

Також на заході відзначили  можливість навчання на факультеті допрофесійної підготовки, де майбутні випускники зможуть пройти курси підготовки до ЗНО.

«Основним завданням наших курсів є якісна підготовка до складання ЗНО з одночасною психологічною адаптацією майбутніх абітурієнтів та допомога з вибором спеціальності.» – розповідає керівник факультету допрофесійної підготовки Наталія Юріївна Мацай.

Після закінчення загальної частини Дня відкритих дверей, абітурієнтів чекали керівники інститутів, декани факультетів та викладачі університету, які докладно розповіли про всі напрямки підготовки та особливості навчання на різних спеціальностях.

Всіх майбутніх студентів, які вже визначились або ще обирають  вищий навчальний заклад для продовження навчання, запрошуємо на наступні Дні відкритих дверей та загальноуніверситетські заходи.

Наша освіта – гарантія вашого успіху! Ми впевнені, що ви зробите правильний вибір!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024