Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Рекламно-профорієнтаційна робота

Рекламно-профорієнтаційна робота ЛНУ імені Тараса Шевченка проведена в Білокуракинському та Міловському районі.

На цьому тижні директори інститутів педагогіки і психології (Караман О. Л.), економіки і бізнесу (Хмель В. П.), декан факультету української філології та соціальних комунікацій (Пінчук Т. С.), викладачі коледжів університету (Луганська А. К., Решетило Є. К.), співробітник відділу допрофесійної підготовки (Латка А. С.) відвідали всі загальноосвітні заклади Білокуракинського та Міловського району.

З щирою гостинністю та великою зацікавленістю зустрічали гостей давні друзі університету – директори, педагогічні й учнівські колективи Білокуракинських ЗОШ №№ 1,2, Лозно-Олександрівської ЗОШ, Курячівської ЗОШ, Нещеретівської ЗОШ, Павлівської ЗОШ, Просторівської ЗОШ, Червоноармійської ЗОШ, Шарівської ЗОШ (Білокуракинський район); Міловських ЗОШ та гімназії, Великоцької ЗОШ, Морозівської ЗОШ, Зориківської ЗОШ, Микільської ЗОШ, Новострільцівського НВК, Мусіївського НВК (Міловський район).

Учителі й учні з гордістю розповідали про своїх випускників, що закінчили Луганський національний університет імені Тараса Шевченка і вже досягли успіхів у житті та професії; поділилися своїми планами на майбутнє, зокрема пов’язаних з нашим університетом.

Представники університету розповіли про його спеціальності й можливості працевлаштування після їх закінчення, надали консультації щодо умов прийому до ВНЗ; запросили на День відкритих дверей 21.11.2015 р.; побажали випускникам успішно закінчити школу, визначитися з майбутньою професією й вступити до старішого вищу Східноукраїнського регіону.

Інститут педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024