Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Триває профорієнтаційна робота

У ЛНУ триває профорієнтаційна робота. Днями делегація вишу відвідала кілька ліцеїв та шкіл.

На минулому тижні делегація ЛНУ у складі директорів інститутів педагогіки і психології (Караман О. Л.); економіки та бізнесу (Хмель В. П.); фізики, математики та інформаційних технологій (Могильний Г. А.); а також заступника директора ІПП (Пушко В. Ф.), керівника відділу допрофесійної підготовки (Мацай Н. Ю.) відвідали ліцеї та школи (№№ 4, 8, 13, 14, 16, 17, 18, 20) м. Сєвєродонецька з рекламно-профорієнтаційною метою.

Абітурієнтам було надано інформацію про університет та напрями його діяльності, перелік спеціальностей, за яким здійснюється прийом та підготовка фахівців, можливість отримати підготовку до ЗНО з усіх загальноосвітніх предметів, особливості вступної кампанії 2016 року.

Учні старших класів поділилися з гостями планами на майбутнє; поставили низку запитань щодо особливостей навчального процесу, умов проживання в гуртожитку, організації студентського життя, присвоєння кваліфікацій та можливостей працевлаштування з обраних спеціальностей.

Наостанок випускники й представники університету обмінялися контактами для подальшого спілкування щодо перебігу вступної кампанії.

Інститут педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024