Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Успіх у далеких країнах

Студентка ІФВіС Анастасія Недобега показала неймовірний результат на осінній серії Grand Prix 2015.

Наші студенти-спортсмени продовжують радувати нас, не просто виступаючи в міжнародних змаганнях, але й посідаючи на них призові місця. Змагання проходили в Сінгапурі (Сінгапур) й Куала-Лумпур (Малайзія). Виступаючи в трьох видах програми, Анастасія привезла шість медалей з двох країн: у Сінгапурі вона зібрала все срібло – в індивідуальних стрибках з триметрового трампліну, у синхронних стрибках у парі з Вікторією Кесар та в міксті з Олегом Колодієм.

У Малайзії Настя показала найкращий для себе результат на міжнародних змаганнях, набравши 321 бал на триметровому трампліні в індивідуальних стрибках і посівши друге місце (а між іншим, тільки початок сезону!). У синхронних стрибках у парі й міксті наша студентка завоювала дві бронзові медалі.

Надзвичайний старт луганчанки на цьому етапі Гран-прі привернув увагу місцевих і міжнародних журналістів, які вже вважають Настю представником світової еліти стрибунів у воду (ще б пак, адже вона поступилася китаянці, лідерові в цьому виді, лише   вісім балів в індивідуальних стрибках!). Запитання журналістів стосувалися вдалого виступу нашої спортсменки на Grand Prix 2015 та перспектив боротьби за медалі на майбутніх головних стартах нового сезону – Кубку Світу та Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Анастасія була напрочуд скромною в інтерв’ю з репортерами, пояснивши свій успіх старанними тренуваннями й величезним бажанням прогресувати.

Побажаймо Насті успіхів у подальших стартах!

 Ярослав Токмачов, магістр ІФВіС,
тренер національної команди України

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024