Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Аудиторний тиждень в ІФМІТ

В Інституті фізики, математики та інформаційних технологій пройшов перший у цьому навчальному році аудиторний тиждень, який тривав із 26 по 30 жовтня.

До м. Кремінна приїхали студенти спеціальностей „Програмна інженерія”, „Комп’ютерна інженерія”, „Інформатика”, „Математика” та „Документознавство та інформаційна діяльність”. Студенти слухали лекції, працювали на лабораторних та практичних заняттях. Студенти-випускники обговорили з викладачами тематики кваліфікаційних, дипломних та магістерських робіт.

Також на свої перші аудиторні заняття приїхали студенти-першокурсники. Вони познайомилися зі своїми одногрупниками, поспілкувались зі студентами старших курсів, розповіли викладачам про труднощі, які в них виникають у ході дистанційного навчання.

Куратори першокурсників провели кураторські години зі своїми групами, де студенти розповіли про себе, розповіли, чому вони обрали саме інститут фізики математики та інформаційних технологій для навчання.

„Комп’ютерною технікою цікавлюся з дитинства, з нею пов’язане життя кожної людини, тому я обрав саме ІФМІТ та спеціальність „Інформатика” своєю майбутньою професією!”, – поділився один зі студентів.

Студенти залишилися задоволені аудиторними заняттями, спілкуванням з однокурсниками, викладачами та з нетерпінням чекають наступний аудиторний тиждень!

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024