Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Біологія»: перший тиждень сесії

У студентів спеціальності «Біологія» минає перший тиждень сесійних занять.

Для студентів спеціальності «Біологія» викладачі кафедри біології провели установчу конференцію. Під час конференції завідувач кафедри Наталія Мацай розповіла про план навчальної, наукової та виховної роботи на 2015-2016 навчальний рік. Викладачі кафедри Сергій Вовк, Галина Євтушенко, Юлія Гаврилюк визначили основні вимоги до вивчення дисциплін біологічного циклу першого семестру, запропонували тематику науково-дослідних робіт, які студенти можуть виконувати на кафедрі біології.

На конференції було відмічено високу активність студентів-біологів у науковій роботі кафедри. Було нагороджено грамотами студентів Червяка Дениса, Фурсову Юлію, Гончарова Олексія, які протягом навчання активно працюють над науковими темами, приймають участь у конференціях та мають наукові публікації.

Відмічена й активна життєва позиція та цілеспрямованість у вивченні біології студентів першого курсу – Завертиленко Катерини, Даценко Анни, Золкіної Юлії, Михайлової Світлани, Іваницької Марини, Романенко Альони, Дзюби Оксани, Міронюк Олени.

Для студентів першого, п’ятого курсів та магістратури проведено ознайомчі заняття, на яких не тільки надано інформацію про систему навчання в університеті та на кафедрі, схарактеризовано й проведено практичні заняття щодо елементів дистанційного навчання на сайті Moodle, визначено особливості вивчення біологічних дисциплін а й представлено можливості, які відкриті для студентів поза навчанням (бібліотеки, інтернет, спілкування в студентському середовищі, традиції тощо).

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024