Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Настановча сесія

Кафедра технологій виробництва і професійної освіти провела настановчу сесію. Загалом заняття відвідали 86 студентів очної та заочної форм навчання.

Настановча сесія в Інституті торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму проходила з 28 вересня по 16 жовтня в містах Старобільськ і Рубіжне. Спочатку відбулись загальні збори студентів. З вітальним словом виступив директор ІТОТТ Дрель Віктор Федорович. Про особливості організації навчального процесу у цьому році розповів виконуючий обов’язки завідувача кафедри Бурдун Віктор Васильович. Особливу увагу приділили студентам, які в цьому році втупили до університету. Спеціально для студентів-першокурсників були організовані заняття з відділом аналізу та перспектив розвитку університету. Керівник відділу Семенов Микола Анатолійович розповів студентам про особливості роботи на сайті дистанційного навчання Moodle.

Протягом сесії студентам провели заняття зі всіх дисциплін, які викладає кафедра. Вони отримали завдання, дізналися про особливості вивчення кожної дисципліни. Зазначимо, що на сесію приїхали усі викладачі кафедри. Також окремим групам було проведено заняття з загальноуніверситетських курсів.

Для студентів спеціальності «Професійна освіта. Технологія виробів легкої промисловості» кафедра ТВіПО організувала практичні заняття в швейній майстерні.

Три групи продовжили навчання стаціонарно. Всі інші студенти продовжать вивчати курси дистанційно.

Окрім занять, студенти активно брали участь в організації та проведенні заходів дозвільно-виховного характеру.

7 жовтня для студентів кафедри ТВіПО, спільно з студентами інших спеціальностей Інституту, пройшов День посвяти в першокурсники. Нові члени дружньої родини ІТОТТ отримали змогу в дружній атмосфері поспілкуватись з викладачами та студентами старших курсів, отримати дружні поради та настанови.

14 жовтня студенти-першокурсники спеціальності «Професійна освіта (Транспорт)» – Ігошин Владислав Васильович та Савін Олександр Євгенович в урочистій обстановці прийняли участь у посвяті до лав українського козацтва.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024