Плідна наукова робота
15.1.2021
Викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ активно займаються науковою роботою.
Кафедра туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ ще в серпні 2020 року затвердила план роботи, де основними напрямками є презентація кафедри в наукових заходах різного рівня та посилення професійно-практичної підготовки студентів відповідно до сучасних вимог на ринку послуг та обслуговування.
З початком навчального року викладачі кафедри взяли участь у:
- II Міжнародній науково-практичній конференції ,,THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION” (16-18 вересня 2020 року; Лондон, Великобританія);
- ІІ Міжнародній науково-практичній конференції ,,Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку” (26-27 листопада, м. Старобільськ, 2020 р.);
- II Міжнародній науково-практичній конференції ,,EUROPEAN SCIENTIFIC DISCUSSIONS” 26-28 грудня у Римі, Італія.
Учасники конференцій отримали сертифікати учасника та опублікували результати своїх досліджень у збірниках матеріалів конференцій.
Переконливим прикладом результативної роботи викладачів кафедри зі студентами стала перемога здобувачки освіти І курсу навчання спеціальності 242 ,,Туризм” Валерії Бикадорової у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму (02-06 грудня, 2020 р., м. Дніпро).
Організатором заходу стала кафедра туризму та економіки підприємства Національного технічного університету ,,Дніпровська політехніка”. Мета олімпіади – підвищення інтересу школярів, студентів, викладачів та інших зацікавлених осіб до теоретичних і прикладних аспектів туризму. Завдання олімпіади складались з трьох блоків: перший – повна та розгорнута відповідь на три теоретичних питання; другий – вирішення кейсу на задану тему; третій – творче завдання (розробка логотипу туристичної агенції). За підсумками отриманих результатів – Валерія Бикадорова успішно справилась з усіма завданнями та з поміж 148 учасників олімпіади посіла почесне II місце.
Пишаємося Валерією і бажаємо нових звершень та перемог на шляху своєї професійно-практичної підготовки.
Науково-педагогічні працівники кафедри туризму, готельної і ресторанної справи не зупиняються на досягнутому та вже працюють над новими проєктами з ефективного залучення здобувачів освіти до наукової роботи. Саме від фахівців з питань туризму та готельно-ресторанного господарства залежать перші враження від України та підтримка її позитивного іміджу.
Навчально-науковий інститут торгівлі,
обслуговуючих технологій та туризму