Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у виданні колективної монографії

Науковці НН ІТОТТ взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі ,,Повноцінне харчування”.

Представники ЛНУ імені Тараса Шевченка – Віктор Дрель, директор НН ІТОТТ; Людмила Сєногонова, завідувач кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів (ТТПЕТ); Вікторія Володавчик, асистент кафедри ТТПЕТ; Дмитро Крамаренко, доцент кафедри технологій виробництва і професійної освіти (ТВіПО); Наталія Гіренко асистент кафедри ТВіПО – взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі ,,Повноцінне харчування” у рамках програми ,,Наука для Армії”, який відбувся в навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України.

Учасниками цього престижного заходу також стали: Харківський державний університет харчування і торгівлі, Науко-дослідний інститут проблем військової медицини Української військово-медичної академії, Національний фармацевтичний університет, Національний університет харчових технологій, Сумський державний університет, Національний науковий центр ,,Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського”, Національний технічний університет ,,Харківський політехнічний інститут”, Інститут громадського здоров’я імені О.М. Марзеева НАМН України.

На семінарі були розглянуті проблеми питання та перспективи розвитку організації продовольчого забезпечення  Національної гвардії України. Наведена оцінка організації харчування особового складу Збройних сил України в зоні проведення операції об’єднаних сил. Повноцінне харчування військовослужбовців, це питання: інноваційних технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу.

Організаторами науково – практичного семінару створено кластер для демонстрації успішно реалізованих закладом освіти підприємницьких проєктів.

За результатами науково-практичного семінару наприкінці грудня 2020 року видано монографію.

У монографії з позиції інноваційного підходу розкрито ключові тренди енергоефективного виробництва, зберігання продуктів повноцінного харчування, а також маркетингових технологій формування та розвитку сучасного ринку. Окремо приділено увагу міждисциплінарним дослідженням за проєктом ,,Наука для армії”, реалізованим учасниками освітньо-науково-виробничого кластеру ,,Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективної переробки та маркетингу”.

Монографія призначена для наукових працівників, здобувачів вищої освіти, здобувачів наукового ступеня технологічних, економічних та управлінських спеціальностей, фахівців маркетингових служб та всіх зацікавлених осіб.

Навчально-науковий інститут
торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024